Overzicht uitgeleende spelers

Trezeguet ging in de Turkse Süper Lig met Kasimpasa op eigen veld met 0-3 onderuit tegen Trabzonspor. De Egyptenaar werd aan de rust bij een 0-1-tussenstand gewisseld.

Stéphane Badji hield met Kayserispor landskampioen Besiktas op een 1-1-gelijkspel. De Senegalese middenvelder speelde de hele partij.

Jorn Vancamp moest vanop de bank toekijken hoe zijn ploegmaats van Roda JC thuis een 2-2-gelijkspel boekten tegen FC Groningen in de Nederlandse Eredivisie.

Ook Wout Faes raakte niet verder dan de bank bij Excelsior, dat thuis met 1-2 verloor van PEC Zwolle.

Silvère Ganvoula maakte na twee weken afwezigheid opnieuw deel uit van de wedstrijdkern bij KV Mechelen. De Congolese spits viel een kwartier voor tijd in en hield mee de 0-1-zege op het bord tegen KV Oostende.

Davy Roef en Isaac Kiese Thelin klopten met Waasland-Beveren vrijdagavond Standard al met 3-1. Thelin werd in de slotminuut naar de kant gehaald nadat hij aan het begin van de tweede helft al zijn negende treffer van het seizoen had gescoord.

Idrissa Doumbia en Aaron Leya Iseka hielden het in hun duel met Zulte Waregem tegen Sint-Truiden op een 1-1-gelijkspel. Leya Iseka zorgde voor de openingstreffer en maakte wedstrijd vol. Doumbia viel vlak voor rust in voor de geblesseerde Coopman, maar werd in het slot nog naar de kant gehaald voor een extra aanvaller.