Overwinning op Daknam voor reserven

De reserven van RSC Anderlecht, sinds vorige week al zeker van deelname aan de play-offs in 2018, maakten gisterenavond de verplaatsing naar Sporting Lokeren. Paars-Wit haalde het met 2-3 na een spannende partij, waardoor ze nog steeds ongeslagen blijven in de competitie.

Mohammed Dauda opende al vroeg in de wedstrijd de score voor RSCA. Na amper tien minuten spelen volgde echter een domper: de heroptredende Andy Najar moest opnieuw geblesseerd naar de kant. De thuisploeg nam het commando over en mocht met een 2-1-voorsprong de kleedkamers in, maar Paars-Wit liet zich niet ontmoedigen in de tweede helft. Francis Amuzu draaide de scheve situatie om met twee treffers en zorgde voor de 2-3-eindcijfers. Ontdek hieronder de Brusselse basiself.

Come on young Mauves! 

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!