Overwinning op Daknam voor reserven

De reserven van RSC Anderlecht, sinds vorige week al zeker van deelname aan de play-offs in 2018, maakten gisterenavond de verplaatsing naar Sporting Lokeren. Paars-Wit haalde het met 2-3 na een spannende partij, waardoor ze nog steeds ongeslagen blijven in de competitie.

Mohammed Dauda opende al vroeg in de wedstrijd de score voor RSCA. Na amper tien minuten spelen volgde echter een domper: de heroptredende Andy Najar moest opnieuw geblesseerd naar de kant. De thuisploeg nam het commando over en mocht met een 2-1-voorsprong de kleedkamers in, maar Paars-Wit liet zich niet ontmoedigen in de tweede helft. Francis Amuzu draaide de scheve situatie om met twee treffers en zorgde voor de 2-3-eindcijfers. Ontdek hieronder de Brusselse basiself.

Come on young Mauves! 

Lees verder

​​​​​​​De club kreeg de melding dat Rob “Robbie” Rensenbrink (72) vrijdagavond gestorven is na een slepende ziekte.

Vanaf dinsdag 28 januari, 12u00, ligt een rouwregister voor Robbie Rensenbrink in een ingerichte Memorial Corner in de RSCA-Fanshop van het Lotto Park. Alle supporters die een afscheidsboodschap willen achterlaten, zijn er de komende dagen welkom. 💜 #RIPRobbie #Legend