Overtuigende 6-1-overwinning voor reserven

De paars-witte reserven hebben gisterenavond hun play-offs met glans ingezet. Op het synthetische terrein in Neerpede klopten ze KV Mechelen met overtuigende 6-1-cijfers, onder meer dankzij een hattrick van Mohammed Dauda.

Nelson Azevedo Janelas zorgde al na vier minuten spelen voor een vliegende start door na een knappe actie de bal in de verste bovenhoek te schieten. Mohammed Dauda verdubbelde iets voorbij het kwartier die voorsprong vanop de stip. Vlak voor de pauze zette Tony Amrani met een heerlijke vrije trap de 3-0-ruststand op het bord.

Tien minuten ver in de tweede helft profiteerde Dauda van een misverstand achterin om de Mechelse doelman te ronden en zo zijn tweede van de avond tegen de netten te prikken. Ook Amrani volgde dat goede voorbeeld en scoorde net voorbij het uur een tweede keer. Trova Boni zorgde twee minuten later voor de Mechelse eerredder. Het laatste woord was echter opnieuw voor Dauda, de jonge Ghanees maakte er een kwartier voor tijd 6-1 van.