Online blijft de bal gewoon rollen!

Mis ook jij het nu al om uit te kijken naar de volgende wedstrijd van RSCA? Jammer genoeg kunnen we elkaar de komende weken niet zien in de voetbalstadions. Maar in digitale tijden wil RSC Anderlecht de supporters toch blijven verbinden. Op onze sociale media lanceren we tal van formats om onze favoriete sport en paars-wit toch niet helemaal te moeten missen. Zo proberen we deze bijzondere tijden zo aangenaam mogelijk door te komen!

Wat valt er allemaal te beleven op onze kanalen?

Begin deze week lanceerden we een oproep naar onze fans om ons hun mooiste RSCA-herinnering te sturen. Komende weken laten we die mooie momenten nog eens op jullie los. We delen ook heel wat andere leuke video’s. Zo zag je de voorbije dagen al de beste saves van Hendrik, alle Made in Neerpede goals van dit seizoen en onvertoond beeldmateriaal van een zingende Doku & Amuzu. Meer dan de moeite waard om eens te bekijken als je dat nog niet gedaan zou hebben! Af en toe duiken er in je feed ook home made video’s van spelers op. En we hebben nog heel wat meer in petto, maar onze volledige “opstelling” geven we nog niet prijs. Volg RSC Anderlecht in de RSCA Official App, op Twitter, op Facebook, op Instagram… en mis er niets van!

Op Instagram kon je ondertussen deelnemen aan de #RSCAHOMECHALLENGE. In de video kan je zien hoe dat precies in zijn werk gaat! We lanceerden ook de Instagrampagina @rscayouth, waar je het paars-witte talent van morgen kan volgen, want… In Youth We Trust!

Voor onze jonge volgers en de Ketjes is het trouwens uitkijken naar de wekelijkse spelactiviteit: een quiz, een tekenwedstrijd, een puzzel… Je vindt er hier alles over!

In de RSCA Official App delen we boven op de video’s tal van leuke anekdotes van vroeger en nu. Vanaf nu dinsdag starten we bovendien met een wekelijkse quiz, exclusief in de app, waar je mooie prijzen kan winnen!

Op onze sociale media van RSCA esports vergeten we ook de gamers onder jullie niet! Onze professionele esporter Zakaria Bentato warmt zich alvast op om enkele partijtjes FIFA te spelen met jullie. Op de sociale media van onze RSCA Women kan je tot slot volgen hoe onze damesploeg in beweging blijft en blikken we eveneens terug op mooie reddingen, knappe doelpunten en andere fijne momenten!

Lees verder