Nieuw in de webshop: cadeaubonnen!

Nog op zoek naar een ideaal eindejaarscadeau voor vrienden of familie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want vanaf nu kan je op onze WEBSHOP terecht voor CADEAUBONNEN!

De cadeaubonnen kunnen gebruikt worden op het volledige online aanbod en zijn vanaf het moment van aankoop twee jaar geldig. De waarde ervan kan je zelf bepalen, en je kan er ook een originele boodschap aan toevoegen voor de gelukkige ontvanger.

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!