Nationale U17 spelen morgen halve finale van het EK!

Morgen, donderdag 17 mei, spelen de U17 van de Rode Duivels de halve finale van hun Europees Kampioenschap met heel wat paars-witte talenten.

Het EK U17 gaat momenteel door in Engeland, waar de jonge Belgen groepswinnaar werden dankzij overwinningen tegen Ierland (2-0), Bosnië-Herzegovina (4-0) en Denemarken (1-0). In de kwartfinales bogen ze een vroege achterstand tegen titelverdediger Spanje om in een 2-1-overwinning. Morgennamiddag volgt om 14.00 uur de halve finale tegen Italië in het Rotherham United Stadium.

Coach Thierry Siquet rekent in zijn kern op niet minder dan acht paars-witte spelers. Jérémy DokuLucas LissensLoïc MasschoKillian Sardella, Mathis SurayHalim Timassi en Yari Verschaeren verzamelden intussen allemaal al speelminuten tijdens het toernooi, enkel doelman Rik Vercauteren kwam voorlopig nog niet in actie. Succes in jullie halve finale!

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!