Marco Kana tekent eerste profcontract bij RSCA

De 16-jarige Marco Kana heeft vandaag zijn eerste profcontract getekend bij RSC Anderlecht. Marco is een paars-wit jeugdproduct en al lid van RSCA sinds de U7. “We zijn heel blij en fier dat Marco gekozen heeft voor het RSCA-verhaal. Hij is de kapitein en leider van de U18 en speelde onlangs nog een sterke Future Cup in Amsterdam. Marco zal tevens de nationale ploeg U17 als kapitein vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap dat deze week van start gaat in Ierland”, aldus Youth Director Jean Kindermans.

“Met Marco Kana binden we alweer een jonge talentvolle speler aan de club. Het bewijst dat wij volop de kaart trekken van de eigen jeugd. Dat Marco vandaag een profcontract tekent, toont aan dat hij gelooft in zijn toekomst bij RSCA”, voegt Sportief directeur Michael Verschueren toe. 

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!