Maak je klaar voor de Ketjesdag: ontdek de planning!

HET IS BIJNA ZOVER! We hebben lang genoeg moeten wachten, eindelijk is de Ketjesdag er! Nog één keer slapen en wij ontvangen jullie met open armen in Walibi! Hier kunnen jullie alvast de planning vinden. 

NIET VERGETEN! Het is de bedoeling dat heel Walibi paars-wit kleurt, trek dus zeker je kledij in de kleuren van onze club aan!

NOG NIET INGESCHREVEN? KLIK HIER OM ER OOK BIJ TE KUNNEN ZIJN!

PLANNING:

 • 9u30 - 10u: Het park opent de deuren - kom zeker even langs bij de onthaaltent van RSCA op de parking voor een bandje voor het Tikki Theater en extra info over de activiteiten van de dag. 
 • 12u: Opening Tikki Theater: start van het FIFA-tornooi
 • 14u: Om 14u verwelkomen we in het Tikki Theater 3 van onze spelers voor een signeersessie! Emmanuel Sowah, Hannes Delcroix en Ilias Moutha-Sebtaoui zakken af naar Walibi voor handtekeningen en foto's. Ook RSCA-legend Pär Zetterberg zal aanwezig zijn tijdens de signeersessie. De papegaai van Croky zal hier eveneens rondlopen, wie weet wat voor lekkers heeft die allemaal bij?!
 • 16u: Vanaf 16u komt onze esporter Zakaria Bentato naar het Tikki Theater. hij staat klaar voor een handtekening of een foto. Voor de gelukkigen wacht er zelfs een echte FIFA 19-battle tegen Zakaria, zet je alvast schrap!
 • Doorlopend:
  - Op de foto gaan met het RSCA Ketje
  - Schminkstand in het Tikki Theater
  - FIFA tornooi
 • En natuurlijk alle Walibi attracties!

Hopelijk zien we jullie snel! 

Ketje & Iris

Lees verder

Onze Pre-Black Friday-deal is beschikbaar op rsca.be/shop - Krijg 35% korting op al onze lifestyle items. Shop now. ⚫🟣⚪