Lawrence Visser fluit vanavond Standard - RSCA

De 28-jarige Lawrence Visser werd aangeduid om de Clasico van vanavond (aftrap om 20.30 uur) tussen Standard en Paars-Wit in goeie banen te leiden.

Voor de Limburger wordt het de vierde wedstrijd van Paars-Wit die hij dit seizoen mag fluiten. Op de negende speeldag van de reguliere competitie floot hij in het Astridpark al eens een duel tussen RSCA en Standard, toen werd het 1-0. Nadien volgden er voor Visser nog twee wedstrijden op Anderlechtse bodem: de 1-3-nederlaag tegen Sporting Charleroi en de 5-3-overwinning tegen Excel Moeskroen.

Opvallend: in de zeven wedstrijden van RSCA die Visser ooit al floot, viel nog nooit een gelijkspel te noteren. Vijf keer won Paars-Wit, twee keer trok de tegenstander aan het langste eind. In de dertig officiële wedstrijden die Visser dit seizoen al leidde, vielen er in totaal 155 gele en 15 rode kaarten.

Lees verder

Embedded thumbnail for 100 dagen coach Vincent Kompany
Video
Exact 100 dagen geleden hing Vincent Kompany zijn voetbalschoenen aan de haak om coach te worden van RSCA. Dringend tijd voor een vragenvuur van kritische experten, dachten de U10 van Sporting.

Onze Pre-Black Friday-deal is beschikbaar op rsca.be/shop - Krijg 35% korting op al onze lifestyle items. Shop now. ⚫🟣⚪