Lach eens naar het vogeltje!

Gehuld in een spiksplinternieuwe outfit betraden onze spelers deze voormiddag het oefenterrein van Neerpede. Voor de spiegel hadden ze nog snel hun mooiste glimlach geoefend, de voetbalschoenen waren netjes opgeblonken, het zonnetje straalde. Kortom: de perfecte omstandigheden voor de jaarlijkse fotoshoot. Trots poseerden ze in het officiële thuisshirt van RSCA, het stijlvolle tenue met paars-witte kleuren.

Na de ploegfoto en enkele individuele portretten trokken onze posterboys naar het spelershome. Daar figureerden ze in enkele filmpjes voor onze trouwe sponsors. Vervolgens keerden de spelers terug naar het oefenveld, voor een echte trainingssessie deze keer. Ook de internationals die op het WK actief waren, Kara en Teo, sloten intussen opnieuw aan. Leander en Isaac genieten nog van wat extra vakantie.

Check zeker ook het Instagram-account van RSC Anderlecht. Je vindt er exclusieve foto’s en video’s van achter de schermen, gemaakt door niemand minder dan Frank Boeckx. In de ochtend zelf nog voor de lens, nu aan het werk als fotograaf voor een dag!

Lees verder