Kronen de U17 zich vanavond tot kampioen in Charleroi?

Voor de meeste ploegen is het seizoen 2017-2018 al afgelopen, maar de paars-witte U17 voetballen nog heel even verder. Zij spelen om de landstitel.

De jongens van coach Mohamed Ouahbi zagen de afgelopen weken hun twee laatste competitiewedstrijden uitgesteld worden aangezien heel wat paars-witte spelers aan de slag waren op het Europees Kampioenschap U17. Daardoor heeft KRC Genk nu twee punten voorsprong op RSCA, maar bij een zege op bezoek bij Sporting Charleroi vanavond (aftrap om 18.00 uur) is de paars-witte titel dus een feit. Indien het vanavond toch nog slecht afloopt, volgt aanstaande woensdag, 30 mei, een laatste herkansing in eigen huis tegen KAA Gent. De belangen zijn groot, want de uiteindelijke landskampioen verovert meteen ook een ticket voor de UEFA Youth League.

Come On Young Mauves!

Lees verder

Video
Jullie verkozen deze goal van Sven Kums tegen KV Kortrijk tot Huawei Goal of the Month! De winnaar van de Huawei P20 wordt persoonlijk gecontacteerd ...
Video
Faites connaissance avec Sylvia, 9 ans et la plus grande fan de nos Dames! Maak kennis met de 9-jarige Sylvia de grootste fan van de #RSCAWOMEN!