Kom de kampioen aanmoedigen in Neerpede!

De paars-witte reservenploeg kroonde zich gisterenavond tot kampioen zonder te spelen. Dichtste achtervolger Club Brugge liet immers punten liggen in hun wedstrijd tegen KRC Genk, waardoor de kloof met RSCA op drie speeldagen van het einde onoverbrugbaar geworden is.

Met tien punten voorsprong op het duo Club Brugge en KRC Genk kunnen de troepen van coach Emilio Ferrera vanavond dus al voor de aftrap een kampioenenfeestje inzetten in de thuiswedstrijd tegen Sporting Lokeren. Wie deze jonge toppers van Paars-Wit live aan het werk wil zien, kan dat duel vanavond gratis bijwonen op het oefencomplex in Neerpede! De aftrap wordt gegeven om 19.30 uur op Terrein 5 aan de Neerpedestraat 569, 1070 Anderlecht.

Wie bovendien tijdens deze reservenwedstrijd kans wil maken op een mooie prijs, kan zijn of haar aanwezigheid bevestigen via het REGISTRATIEFORMULIER. Eén winnaar mag vanavond dan met een gesigneerd wedstrijdshirt van de reservenploeg naar huis!

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!