Ketjesdag op woensdag 21/03 in Docks Bruxsel!

Beste Ketjes,

Wij hebben zeer goed nieuws voor al onze jonge fans, want de Ketjesclub organiseert opnieuw een Ketjesdag! Deze zal doorgaan op woensdag 21 maart van 12.30 uur tot 18.00 uur te DOCKS BRUXSEL.

Wat valt er te beleven?
Doorheen Docks Bruxsel zal je een mini-RSCA Village kunnen terugvinden met verschillende leuke activiteiten, maar dat is niet alles! Exclusief voor onze Ketjes zal, dankzij Sony Pictures Belgium, in de White Cinema ter plaatse de film 'PIETER KONIJN' in avant-première uitgezonden worden. De film zal in twee sessies (en in beide talen) uitgezonden worden: om 12.45 uur en om 16.15 uur. Let wel op, want de plaatsen voor de tweede vertoning zijn beperkt! En weet je, we hebben een nóg grotere verrassing voor jullie in petto tussen de twee filmvoorstellingen door! 

Kijk jij er al even hard naar uit als wij? SCHRIJF JE DAN SNEL IN voor deze leuke namiddag én voor de film! Let op: inschrijven is verplicht. Indien je niet op de lijst staat, krijg je ook geen toegang tot de film.

Heb je een broer/zus/vriend(in) die nog geen lid is maar toch ook wil deelnemen aan de Ketjesdag? Dat kan door eerst in te schrijven op www.ketjesclub.be!

Tot dan!
Ketje en Iris