Karel Van Eetvelt is de nieuwe CEO van RSCA

Karel Van Eetvelt is de nieuwe CEO van RSC Anderlecht. Hij zal de club vanaf vandaag leiden. Hij zal zowel de sportieve departementen als de operationele departement aansturen rekening houdend met de economische realiteit van vandaag, en vooral, met veel eerbied voor de voetbalziel van RSC Anderlecht.

Van Eetvelt zal zijn rijke ervaring en netwerk hiervoor optimaal inzetten. Hij is vast van plan om de club te leiden als een goede huisvader, met respect voor de typische RSCA-waarden en het DNA wat Vincent Kompany en de medewerkers van RSC Anderlecht uitstralen. 

“Voor mij is dit een jeugddroom die uitkomt. Toen Voorzitter Marc Coucke me vroeg om RSCA te leiden heb ik dan ook niet lang moeten nadenken. Ik ben van jongs af een onvoorwaardelijke supporter van RSCA en vandaag mag ik zelfs meer zijn dan supporter. Ik kan me helemaal vinden in de huidige voetbalvisie van de club: wij gaan voor offensief, elegant en sprankelend voetbal met eigen opgeleid jong talent omringd door zorgvuldig gekozen en meer ervaren spelers. De uitdaging is groot, zeker na de moeilijke afgelopen jaren en in zeer onzekere tijden. Maar met de ambitieuze en gedreven collega’s en de inspiratie en drive van Vince en zijn team kunnen we bergen verzetten”, verklaart Karel Van Eetvelt.

Karel Van Eetvelt is net 54 jaar geworden, fiere vader van 3 kinderen. Van Eetvelt heeft lichamelijke opvoeding gestudeerd aan de KU Leuven en heeft tot nu toe een professionele carrière buiten de sport gehad maar hij is altijd sportief gebleven. Karel Van Eetvelt  houdt van grote uitdagingen en wil die samen met een ambitieus team realiseren.

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!