Jeugdwedstrijden U7 t.e.m. U12 afgelast dit weekend

Omwille van de weersomstandigheden worden alle jeugdwedstrijden van de categorieën U7 tot en met U12 komend weekend afgelast.

Voor de desbetreffende jeugdploegen stonden er dit weekend competitie- en vriendschappelijke wedstrijden tegen KAA Gent ingepland, maar dat gaat dus niet door. Er zal bekeken worden wanneer de wedstrijden ingehaald kunnen worden.

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!