Goed nieuws voor alle paars-witte supporters!

RSC Anderlecht investeert in een betere beleving voor de fans. Dankzij enkele nieuwe aangeboden diensten streeft de club ernaar om de trouwe fans onvergetelijke momenten te bezorgen in en rond het Constant Vanden Stockstadion.

  • NIEUW: e-ticketing & second hand ticketing

Vanaf begin volgend seizoen stelt RSCA een volledig vernieuwd e-ticketingsysteem aan, inclusief doorverkoop van abonnementsplaatsen: Fans van Paars-Wit die een thuiswedstrijd willen meepikken of hun abonnement willen aankopen of verlengen, kunnen daarvoor vanaf nu terecht op het nieuwe digitale ticketingsysteem dat hen makkelijker en op enkele kliks tijd richting het Constant Vanden Stockstadion kan helpen. “Dit platform werd mede tot stand gebracht dankzij de technologie van SAP, dat samenwerkt met onder méér Manchester City, FC Bayern München en de Duitse nationale voetbalbond. Bovendien slaan de prijzen van de abonnementen niét op én zullen abonnees eenvoudig hun plaats kunnen doorverkopen indien ze niet aanwezig kunnen zijn. Zij krijgen het geld dan gestort op hun cashless payment-kaart”, aldus Bert Van der Auwera van RSC Anderlecht.

Voor wie optimaal van de wedstrijd wil kunnen genieten, is er cashless payment-kaart en andere digitale investeringen: Dankzij de nieuwe cashless payment-kaart, die tot stand kwam met de steun van BNP Paribas Fortis, hoeven supporters niet langer contant geld op zak te hebben wanneer ze naar het Astridpark komen. Dankzij deze kaart (die opgeladen kan worden via de website, de laadpunten aan het stadion of via de RSCA Official-app) betalen ze snel en handig hun drankje, snack of zelfs hun aankopen in de Fan Shop. De RSCA Official-app blijft daarnaast ook hét platform bij uitstek voor al het exclusieve nieuws rond Paars-Wit.

  • NIEUW: Fan Zone met wifi – Family Zone – 1000 extra plaatsen in sfeervak

Genieten van de sfeer in en rond het Astridpark voor wedstrijd van start gaat, kan vanaf volgend seizoen dankzij de Fan Zone met wifi aan Tribune 3 en de Family Zone aan de Fan Shop: Tijdens het seizoen 2017-2018 werden er aan Tribune 3 al verschillende plaatsen voorzien waar fans voor de wedstrijd konden samenkomen, en die investeringen worden voor komend seizoen verder gezet. Niet enkel kan iedereen daar verzamelen voor de wedstrijd en al iets eten of drinken, vanaf komend seizoen zal ook de spelersbus voor elke thuiswedstrijd langs Tribune 3 aankomen. Zo arriveren ze meteen tussen de supporters, voor wie ook wifi voorzien zal worden. Het terrein voor de Fan Shop, waar tot nu toe vips konden parkeren, krijgt eveneens een nieuwe invulling. Op die plaats zullen families voor elke thuiswedstrijd terechtkunnen voor leuke animaties en kindvriendelijke activiteiten.

Om vaker op een kolkend Constant Vanden Stockstadion te kunnen rekenen, komen er extra sfeervakken met verhoogde capaciteit: Op dit ogenblik lopen de onderhandelingen met Binnenlandse Zaken en de bevoegde veiligheidsdiensten om de capaciteit van de staantribunes achter de goals gevoelig te verhogen. Na een constructief overleg met alle betrokken partijen zullen er zo’n duizend extra plaatsen gecreëerd zullen worden in het Constant Vanden Stockstadion.

“Het is voor de club erg belangrijk dat onze fans van een optimale dienstverlening kunnen genieten. Daarom hebben we deze maatregelen genomen, die méér flexibiliteit en sfeer kunnen bieden aan onze supporters”, aldus voorzitter Marc Coucke.

Lees verder