Gedrag supporters

De directie van RSC Anderlecht heeft met verbijstering kennis genomen van het vandalisme dat afgelopen nacht rond het stadion van Club Brugge is gepleegd. De club betreurt en veroordeelt deze feiten ten zeerste. Wij zijn ervan overtuigd dat dit het werk is van enkelingen, die met een dergelijke daad het imago van de club en van de RSCA-fans schaden.

RSC Anderlecht kan in geen enkel geval aanvaarden dat in naam van de club dergelijke vormen van vandalisme of andere daden van agressie worden gepleegd.

Onze veiligheidsdiensten staan in nauw contact met die van Brugge. Alle maatregelen worden getroffen om de wedstrijd van vanavond rustig te laten verlopen. We rekenen op een sportieve houding van onze fans in en rondom het stadion van Brugge. 

Lees verder

​​​​​​​De club kreeg de melding dat Rob “Robbie” Rensenbrink (72) vrijdagavond gestorven is na een slepende ziekte.

Vanaf dinsdag 28 januari, 12u00, ligt een rouwregister voor Robbie Rensenbrink in een ingerichte Memorial Corner in de RSCA-Fanshop van het Lotto Park. Alle supporters die een afscheidsboodschap willen achterlaten, zijn er de komende dagen welkom. 💜 #RIPRobbie #Legend