Eerste officiële futsalmatch van RSCA: meteen een ruime overwinning!

Afgelopen zondag speelden onze U15 in Lot de eerste officiële futsalmatch van RSCA. Een leuke première voor onze jonge spelers die op eigen veld heel vlot afstand namen van tegenstander Cb Futsal Jette Bxl Cap. Hun eerste competitiewedstrijd eindigde maar liefst op 20-2.

De match begon met een kleine verkenningsronde van een vijftal minuten, waarbij het tempo bij Anderlecht te laag lag en het ontbrak aan initiatief. De tegenstander kwam op voorsprong, maar nadien schakelden onze jongeren een versnelling hoger. De partij werd volledig gedomineerd en dat was snel te merken op het scorebord. De individuele technische bagage, de verrassende dribbels en snelle combinaties met vaak subtiele eindpasses zorgden voor een resem goals. De offensieve kracht en efficiëntie waren zo groot dat bijna elke aanval uitmondde in een doelpunt.  

De U15 gaf aan heel wat geleerd te hebben uit deze nieuwe ervaring en ze kijken nu al uit naar de tweede competitiewedstrijd: een verplaatsing, nu zondag 30 september om 14u30, naar The Eagles Brussels (CERIA-campus, Emile Gryzonlaan 1, 1070 Anderlecht).

Come on young Mauves!

Lees verder