Een viersterren prestatie!

1-4 op Kortrijk op de eerste speeldag met veel, heel veel jonge jongens die steun kregen van meer ervaren spelers als Ivan Santini. Die laatste miste zijn start niet met een onvervalste hattrick. Zijn lob vanop de rechthoek was een beauty. Ook zijn maatje Landry Dimata veroverde de harten van jullie, onze trouwe fans. Hij scoorde de 2-0 voor de rust. Iedereen uitblinker!

Morgen feesten we samen verder op de fan dag. Deuren gaan open om 10.00. Een half uurtje daarna trappen onze U18 af tegen hun leeftijdsgenoten van Chelsea FC. Toegang is gratis. Voor wie het jonge RSCA een heel seizoen wil volgen in ons stadion: er zijn nog abonnementen. Tot morgen!

Goals : 3' Santini (0-1), 31' Dimata (0-2), 48' Santini (0-3), 73' Santini (0-4), 85' Vranjes (own-goal 1-4)

RSCA : Didillon, Saelemaekers, Vranjes, Bornauw, Milic, Cobbaut, Makarenko, Trebel (80' Kayembe , Santini (75' Dauda), Gerkens & Dimata (85' Musona)

Starting line-up! ? #KVKAND #RSCA #COYM

Une publication partagée par RSC Anderlecht (@rscanderlecht) le

Jeanke is on fire! ? Qui ne saute pas n'est pas Bruxellois! ? #RSCA #COYM #KVKAND

Une publication partagée par RSC Anderlecht (@rscanderlecht) le

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!