De Champions League-loting van onze Ladies is bekend 

In het Zwitserse Nyon is het vrouwenteam van RSC Anderlecht samen met Glasgow City (Schotland), FC Martve (Georgië) en Gornik Leczna (Polen) in groep 3 beland. Zowel onze voetbalsters als die uit Leczna zullen hun debuut maken in de UEFA Women's Champions League. 

Twaalf ploegen stoten door naar de volgende ronde: de tien groepswinnaars plus de twee beste tweedes, de ploegen die het beste resultaat behaalden tegen de nummers een en drie van hun poule. Twintig clubs, waaronder titelhouder Lyon, hebben een bye (vrijstelling) ontvangen voor de kwalificatiefase. 

De drie wedstrijden worden gespeeld op 7, 10 en 13 augustus in een minitornooi. Voor groep 3 is het Schotse Glasgow gastheer. De finale staat gepland voor 18 mei 2019 en zal plaatsvinden in het Ferencvárosstadion in Boedapest, Hongarije. Go Ladies!

Lees verder

Embedded thumbnail for 100 dagen coach Vincent Kompany
Video
Exact 100 dagen geleden hing Vincent Kompany zijn voetbalschoenen aan de haak om coach te worden van RSCA. Dringend tijd voor een vragenvuur van kritische experten, dachten de U10 van Sporting.

Onze Pre-Black Friday-deal is beschikbaar op rsca.be/shop - Krijg 35% korting op al onze lifestyle items. Shop now. ⚫🟣⚪