Constant Vanden Stockstadion krijgt nieuwe grasmat

Wie de laatste tijd de grasmat in het Constant Vanden Stockstadion eens bekeek, zag zonder twijfel dat die zwaar te lijden had onder de weersomstandigheden en de zware belasting. Daarom werd nu besloten om in januari een nieuwe grasmat aan te leggen.

In de eerste dagen van 2018 zal het stadion een nieuwe grasmat krijgen om zo de kwaliteit van het terrein te verbeteren. Tijdens de tweede helft van het seizoen zal de infrastructuurdienst van Paars-Wit bovendien grondig bestuderen hoe het structurele vernieuwingen aan het terrein, zoals onder meer een vervanging van de veldverwarming, kan aanpakken. Die studie zou zich vanaf volgend seizoen kunnen vertalen in een betere en duurzamere kwaliteit van de grasmat.

Lees verder

Embedded thumbnail for Paars-Wit 4-1 Blauw-Zwart
Video
Een ruime zege tegen de eeuwige rivalen : missie volbracht voor het team van Jonas De Roeck! Nu is het aan de troepen van Hein Vanhaezebrouck om deze prestatie zondag te evenaren!
Video
Reserves 1A ⚽ #RSCA 4-1 Club Brugge Eerste confrontatie met Club gewonnen. Victoire dans le premier duel avec le Club. Op naar zondag! À dimanche!