Blindentribune mag tien kaarsjes uitblazen

Nu het seizoen 2017-2018 achter de rug is, mag de speciale blindentribune in het Constant Vanden Stockstadion officieel hun tienjarig jubileum vieren.

Tien seizoenen geleden voorzag toenmalig voorzitter Roger Vanden Stock de nodige aanpassingen om ook blinden en slechtzienden te kunnen ontvangen in het Astridpark. Voor de eretribune werden 24 plaatsen voorzien waar zij terecht konden om de wedstrijden van Paars-Wit bij te wonen met de nodige auditieve begeleiding. Tien jaar later is dat project nog steeds een groot succes. Voor de competitie-afsluiter tegen KRC Genk kreeg Matthias Boonen, een trouwe bezoeker van de blindentribune, zo nog een gesigneerd truitje overhandigd voor zijn 200ste bijgewoonde wedstrijd in het Constant Vanden Stockstadion.

Lees verder

​​​​​​​De club kreeg de melding dat Rob “Robbie” Rensenbrink (72) vrijdagavond gestorven is na een slepende ziekte.

Vanaf dinsdag 28 januari, 12u00, ligt een rouwregister voor Robbie Rensenbrink in een ingerichte Memorial Corner in de RSCA-Fanshop van het Lotto Park. Alle supporters die een afscheidsboodschap willen achterlaten, zijn er de komende dagen welkom. 💜 #RIPRobbie #Legend