Blessure-update: operatie voor Sowah, Kara ziek

Slecht nieuws voor de jonge verdediger Emmanuel Sowah, die al enige tijd sukkelt met zijn buikspieren en adductoren. De Ghanees ging onder het mes wegens zijn aanhoudende blessure en zou volgens zijn revalidatieschema in februari opnieuw speelklaar moeten raken.

Kara ontbrak dan weer op training wegens ziekte. De medische staf volgt zijn situatie verder op en houdt daarbij ook de problemen met zijn adductoren in het oog. Andy Najar, die zijn rentree bij de reserven afgelopen maandag in het water zag vallen wegens de stevige winterprik, zal dan weer volgende maandag in het reservenduel tegen Sporting Lokeren hervatten. De reserven spelen ook morgen, vrijdag 15 december, nog een wedstrijd in en tegen Sint-Truiden, maar gezien zijn trainingen met de eerste ploeg zal de Hondurees niet mee richting Limburg trekken.

Lees verder

De damesploeg van RSCA houdt momenteel een winterstage in het Spaanse Oliva, waar de tweede seizoenshelft voorbereid wordt. Vandaag hielden we een praatje met Aline Zeler, de 100-voudige Belgische international die terugkeerde naar Paars-Wit.