Blessure-update: onderzoek aan de knie voor Kara

Morgen, vrijdag 22 december, neemt RSCA het op de twintigste speeldag van de Jupiler Pro League thuis op tegen rode lantaarn KAS Eupen. Coach Hein Vanhaezebrouck zal echter wel nog wat moeten puzzelen met zijn pionnen.

Kara zal al zeker niet in de selectie zitten voor de wedstrijd tegen de Panda's. De Senegalees ondergaat vandaag enkele onderzoeken aan zijn knie, waar hij al enige tijd hinder aan ondervindt. Ook Nicolae Stanciu zal zeker niet in actie komen, hij heeft opnieuw last aan zijn adductoren en raakt niet fit. Emmanuel Sowah en Andy Najar zijn voor langere tijd uit met hun blessures. Sowah onderging al een operatie, Najar gaat binnenkort onder het mes.

Ook Dennis Appiah en Alexandru Chipciu zullen er morgen niet bij zijn. Appiah liep afgelopen weekend tegen zijn vijfde gele kaart aan en is geschorst, Chipciu verblijft nog in zijn thuisland Roemenië na het overlijden van zijn vader. Frank Boeckx, gisteren afwezig wegens ziekte, trainde vandaag binnen en haalt zonder ongelukken de wedstrijdselectie wel.

Lees verder