Blessure-update: Obradovic en Stanciu out voor Bayern

Coach Hein Vanhaezebrouck kampt met enkele blessuregevallen in zijn kern daags voor de laatste thuiswedstrijd in de UEFA Champions League tegen Bayern München.

Ivan Obradovic moest ziek afhaken en trainde gisteren en vandaag niet mee. Hij passeerde op de club voor een doktersbezoek, maar behoort morgenavond niet tot de wedstrijdkern. Ook Nicolae Stanciu zal niet in de selectie zitten nadat hij gisteren en vandaag niet kon trainen, de Roemeen kampt met een overbelasting aan de hamstrings. Kara, die afgelopen weekend door last aan de knie ontbrak in de competitiewedstrijd tegen Excel Moeskroen, heeft dan weer wel opnieuw meegetraind. Morgen bekijkt de staf of de Senegalese verdediger daar nog enige reactie van ondervindt.

Voor Andy Najar lijkt er wel licht aan het einde van de tunnel te komen. De Hondurese flankspeler hervatte inmiddels al deels met de groep. Najar neemt deel aan de groepsopwarming en de pasvormen, maar volgt nadien nog een individueel programma. Voor Emmanuel Sowah komt de groepstraining nog te vroeg.

Lees verder