Blessure-update: Obradovic en Chipciu out voor KRC Genk

Hein Vanhaezebrouck zal moeten sleutelen aan zijn ploeg voor de verplaatsing naar KRC Genk. Ivan Obradovic en Alexandru Chipciu moeten al zeker verstek geven.

Ivan Obradovic liep tijdens de winterstage in La Manga een scheenbeenblessure op en reisde vroegtijdig af naar Neerpede. De Serviër heeft sinds gisteren de looptrainingen hervat, maar mist nu wel het nodige ritme. Ook Alexandru Chipciu liep een blessure op, hij heeft een ontsteking aan de knie en traint al enkele dagen niet meer mee. Dat zorgt ervoor dat beide spelers al zeker niet in de wedstrijdselectie zullen zitten dit weekend.

Frank Boeckx moest de training dan weer staken vandaag. De medische staf volgt zijn situatie op, indien nodig zal Boy de Jong zijn plaats in de selectie innemen. Ook de langdurig geblesseerden Andy Najar (hamstrings), Kara (knie) en Emmanuel Sowah (adductoren) zijn er sowieso niet bij. In combinatie met de schorsing van Uros Spajic (vijfde gele kaart) betekent dat dus dan coach Vanhaezebrouck opnieuw een plaats voorziet voor enkele beloften in zijn wedstrijdkern.

Lees verder