"Bladzijde omslaan en ons op de competitie focussen"

Voor RSC Anderlecht zit de Beker van België er op na de 0-1-thuisnederlaag tegen Standard in de achtste finales. Paars-Wit kon in een tumultueuze Clasico de situatie niet meer ombuigen na de vroege openingstreffer van de Luikenaars.

Achteraf reageerden Henry OnyekuruKara en Ivan Obradovic teleurgesteld voor de camera's van RSCAtv, al wilden ze het hoofd ook niet onnodig laten hangen en de focus nu ten volle op de competitie richten.

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!