Bekijk de samenvatting van RSCA - Waasland-Beveren

Gisteren, woensdag 24 januari, bleef Paars-Wit in het eigen Astridpark steken op een 2-2-gelijkspel tegen Waasland-Beveren. Wij zetten de hoogtepunten van deze wedstrijd nog eens op een rijtje.

Na een bewogen slotfase liet Kenny Saief in blessuretijd de winnende treffer liggen vanop de strafschopstip. Een domper op een anders degelijk thuisdebuut voor de Amerikaanse Israëli, die meteen na de 1-2 van Isaac Kiese Thelin de bordjes opnieuw in evenwicht bracht met zijn eerste doelpunt in Anderlechtse loondienst. RSCAtv volgde de linkerflankspeler van nabij tijdens zijn eerste wedstrijd in het Constant Vanden Stockstadion. Bekijk zijn prestaties in detail via de RSCA Official-app, verkrijgbaar via de PLAY STORE en de APP STORE!

Lees verder

Embedded thumbnail for Senne liet zich verzorgen op Neerpede!
Video
Herinner je je Senne nog, de ster uit onze kerstclip? Hij kwam afgelopen week langs op Neerpede voor een blessurebehandeling en wat advies van onze medische staf!
In navolging van enkele andere eersteklassers gaat ook Paars-Wit van start met een Referee Academy. De selectiedagen daarvoor zullen in maart en april plaatsvinden.