Bekerduel is uitverkocht, abonnementen niet geldig

De ticketing laat nogmaals weten dat het bekerduel tegen Standard van morgen, woensdag 29 november, volledig uitverkocht is. Er zullen dus geen tickets meer verkrijgbaar zijn aan de loketten.

We herhalen ook nog eens dat competitie-abonnementen niet geldig zijn morgen. De ticketingverkoop vond volledig in de vorm van losse tickets plaats, de abonneeplaatsen zijn dus niet van kracht tegen Standard.

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!