Anderlecht bekert niet verder

De bekercampagne van RSC Anderlecht is afgelopen nog voor ze goed en wel begonnen was. In eigen huis werd er te weinig klaargespeeld tegen de buren van Union SG.

Vlak voor rust kwamen de bezoekers op voorsprong via Niakaté, nadat Tabekou ook al de paal getroffen had. Amuzu kreeg een mooie kans op de gelijkmaker in de tweede helft, maar doelman Saussez wist raad met het schot van de youngster.

Niakaté besloot dan maar om er helemaal zijn avond van te maken. Eerst speelde hij Boeckx uit om er 0-2 van te maken om vervolgens te eindigen met een hattrick. 0-3 en meteen einde verhaal voor Anderlecht in de beker.

Doelpunten: 43’ Niakaté (0-1), 76’ Niakaté (0-2) & 83’ Niakaté (0-3)

RSCA: Boeckx, Vranjes, Bornauw, Sanneh, Kayembe (58’ Amuzu), Kums, Makarenko, Najar (69’ Saelemaekers), Gerkens, Morioka (69’ Santini) & Dimata

Union Saint-Gilloise:  Saussez, Perdichizzi, Kis, Moreno, Besuschkow (81’ Peyre), Tabekou, Morren, Faiz, Niakaté (88’ Ferber), Tau (67’ Abdelrafik) & Vega

Lees verder

Maandagavond 19 november plaatsten onze U21 zich voor de kwartfinales van de Beker van België ten koste van Waasland-Beveren.
#U21 Cup | @WaaslandBeveren 1-1 #RSCA ⚽️ Goal: 93' Waasland #InYouthWeTrust #COYM