Alessandro Schoenmaker nieuwe physical coach van RSCA

De directie van RSC Anderlecht en Gino Caen hebben in onderling overleg beslist om hun samenwerking met onmiddellijke ingang stop te zetten. “We willen Gino bedanken voor zijn inzet voor de club en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière”, aldus Michael Verschueren.

Alessandro Schoenmaker neemt vanaf woensdag 13 februari de taak van physical coach over. Hij heeft reeds een succesvolle internationale carrière als physical coach opgebouwd, o.a. bij Wolfsburg, Crystal Palace, FC Twente en Newcastle. “In deze fase van de competitie moeten we alles op alles zetten en dit doen we met specialisten in elk domein. We zijn heel tevreden met de komst van Alessandro, die veel ervaring heeft op internationaal topniveau”, aldus Frank Arnesen.

Lees verder

​​​​​​​De club kreeg de melding dat Rob “Robbie” Rensenbrink (72) vrijdagavond gestorven is na een slepende ziekte.

Vanaf dinsdag 28 januari, 12u00, ligt een rouwregister voor Robbie Rensenbrink in een ingerichte Memorial Corner in de RSCA-Fanshop van het Lotto Park. Alle supporters die een afscheidsboodschap willen achterlaten, zijn er de komende dagen welkom. 💜 #RIPRobbie #Legend