"Al heel vroeg het trainerschap op mij genomen"

Gino Caen werd bij Paars-Wit herenigd met coach Hein Vanhaezebrouck, maar wie is deze assistent-trainer en physical coach nu net? Wij lieten hem op de afgelopen winterstage in La Manga aan het woord over zijn verleden, zijn huidige takenpakket en hoe hij te werk gaat!

Caen startte zijn trainerscarrière al in 1983 bij de jeugd van FC Lichtervelde, en nam in de jaren nadien ook nog heel wat andere West-Vlaamse teams onder zijn hoede. In 2009 kreeg hij zijn kans als physical coach bij KV Kortrijk, waar hij zou gaan samenwerken met... Hein Vanhaezebrouck. Na een ommetje van twee jaar bij KV Oostende tekende Caen in oktober 2017 een contract bij Paars-Wit, waar hij herenigd werd met Hein. Wij lieten hem dan ook met plezier aan het woord om zijn voetbalverleden en zijn taak als asisstent/physical coach bij RSCA uit te leggen!

Bekijk de volledige video op onze RSCA Official-app, die je kan downloaden via de PLAY STORE of de APP STORE!

Lees verder

​​​​​​​De club kreeg de melding dat Rob “Robbie” Rensenbrink (72) vrijdagavond gestorven is na een slepende ziekte.

Vanaf dinsdag 28 januari, 12u00, ligt een rouwregister voor Robbie Rensenbrink in een ingerichte Memorial Corner in de RSCA-Fanshop van het Lotto Park. Alle supporters die een afscheidsboodschap willen achterlaten, zijn er de komende dagen welkom. 💜 #RIPRobbie #Legend