6 Instagramaccounts die je niet mag missen

6 Instagramaccounts van en voor echte Anderlechtfans

Op de Instagrampagina van RSCA kan je dagelijks het reilen en zeilen van onze mooie club volgen. Maar er bestaan ook heel wat accounts van supporters die de rijke geschiedenis en fancultuur van Sporting in de kijker zetten. Hier zijn enkele favorieten van en voor onze fans.

1. @rscadaily

Elke dag fragmenten uit de rijke geschiedenis van onze club, dat krijg je in RSCA Daily. Wie waren de meest succesvolle voorzitters van RSCA? Hoe belandde de Constant Van den Stock bij Union? En wat is het verhaal achter het winnende doelpunt van Guillaume Gillet in de bekerfinale tegen AA Gent? Je leert het op deze Instagrampagina.

2. @rsca.jersey.collections

Op deze Instagrampagina worden de mooiste Anderlechttruitjes gebundeld. Ken jij het lichtblauwe of roze uitshirt van Anderlecht nog? Op deze pagina krijg je een blik op een unieke collectie.

3. @princes_du_parc

Anderlecht naar het straatbeeld brengen, dat is het doel van deze Instagrampagina. De eigenaar maakt stickers van Anderlechtlegendes en plakt ze street art-gewijs in de stad. Zowel de spelers als de plekken herkennen maakt van deze pagina een ware ontdekkingstocht.

4. @rsca_archives

Foto’s, paninistickers, krantenknipsels… het staat allemaal op deze Instagrampagina. Wist je bijvoorbeeld dat Thomasz Radzinski en Pär Zetterberg allebei op het doosje van videogame FIFA hebben gestaan?

5. @Purpleketje

Purpleketje legt vooral de nadruk op één van de belangrijkste aspecten van RSCA: de uitstekende jeugdwerking. Wil je de talenten van morgen leren kennen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres.

6. @oldskool.anderlecht

Op Oldskool Anderlecht wordt de supporterscultuur gevierd. Van tifo’s over logo’s tot vlaggen: alles wordt hier gebundeld. Meer dan ideeën genoeg om je volgende spandoek te maken.

Wat is jouw favoriete instagrampagina over Sporting? Laat het weten in de comments in dit overzicht

Lees verder