Nieuws

"RectoVerso sportswear is not simply worn, it is experienced"
RSCA is dan ook verheugd dat RectoVerso het team vervoegt als RSCA Official Supplier. RectoVerso is een familiebedrijf dat gekenmerkt wordt door unieke stoffen, elegante ontwerpen en duurzame productie. Elke steek, lus en draad in de kleding vindt tevens z’n oorsprong in België.
Evolia
Evolia is een Belgisch ingenieursbureau. Hun doel is een diepgaande technische en intellectuele expertise te bieden bij de ontwikkeling van hun projecten. En dit bij de ontwikkeling van alle projecten die gericht zijn op de volgende sectoren: infrastructuur, energie, industrie en bouw.
Actief Interim
Actief Interim zal nauw samenwerken met paars-wit om geschikte jobstudenten & interim-medewerkers in te schakelen. Het bedrijf zette haar eerste stappen op de Belgische uitzendmarkt in 1988 en groeide inmiddels uit tot een internationaal sterke uitzendgroep.
parkings
Zoals u woensdag al kon lezen, is Mercedes-Benz Eurostar 2000 de nieuwe officiële automotive partner van RSCA. Een eerste concrete uiting daarvan is dat de parkings rond het Lotto Park van naam zullen veranderen.