RSCA - KV Kortrijk

Jij kan erbij zijn. Opnieuw samen thuis in het Lotto Park op 21/11 om 13u30. Koop nu je ticket.

FANS STADIUM

RSCA X KV Kortrijk

Komende zondag 21/11 speelt RSCA tegen KV Kortrijk thuis in het Lotto Park. Wees er snel bij en reserveer één van de laatste resterende tickets

De tijdslots vind je hieronder terug

Timeslots RSCA - KVK

Controle Covid Safe Ticket

Aan de toegangspoorten zullen fans ouder dan 12 jaar een driedelige controle moeten doorlopen om toegang te krijgen tot het stadion:

  1. Scanning Covid Safe Ticket & controle identiteitskaart
    Supporters dienen in deze eerste stap hun Covid Safe Ticket en hun identiteitskaart te presenteren. Onze stewards zullen de QR code op het Covid Safe Ticket scannen en via de identiteitskaart controleren of jij wel degelijk de houder bent van het Covid Safe Ticket. Dit is uiteraard in ieders belang om de veiligheid in het stadion te bewaken.
  2. Scanning ticket/abonnement
    In deze tweede stap krijg je toegang tot de tourniquets waar je, zoals bij iedere wedstrijd, de barcode op je ticket/abonnement moet scannen opdat de poorten opengaan en je toegang krijgt tot het stadion. Heb je een ticket? Print je ticket of zet je gsm op 100% helderheid om vlot binnen te geraken.

Rond het stadion is het aangewezen om het mondmasker nog te dragen, maar eenmaal voorbij de controles van het Covid Safe Ticket mag het mondmasker af. Opgelet: verlaat het stadion niet tijdens de wedstrijd of tijdens de rust, want dan geraak je niet meer binnen.

CST