Ketjesclub

Je bent een meisje of jongen tussen 4 en 12 jaar? RSC Anderlecht is jouw favoriete voetbalclub? Je bent nu al een echte RSCA-fan? Dan is de Ketjesclub zeker iets voor jou! Ontdek de vele voordelen en schrijf je vanaf nu in voor het seizoen 2017-2018 als RSCA Ketje. Uiteraard ontvang je ook een uitnodiging voor de “Ketjes Day”, een dag uitsluitend voorbehouden aan de leden en hun naaste familie. Op die dag kan je jouw favoriete spelers ontmoeten ter gelegenheid van een handtekeningsessie.

Ketjes club voordelen

  • Je ontvangt je welkomstpack en je persoonlijke lidkaart.
  • Je wordt uitgenodigd op de “Ketjes Days”, een dag uitsluitend voorbehouden aan de leden en hun naaste familie. Op die dag kan je jouw favoriete spelers ontmoeten ter gelegenheid van een handtekeningsessie.
  • Je hebt recht op 10% korting in de fanshop op vertoon van je lidkaart
  • Je neemt deel aan de loting om bij een thuiswedstrijd samen met de spelers hand in hand het veld op te lopen. Er wordt een foto gemaakt met je favoriete speler in gezelschap van het “Ketje van de Match”.
  • Ter gelegenheid van je verjaardag, krijg je een gepersonaliseerde kaart
  • Je kan deelnemen aan de verschillende activiteiten die speciaal voor de Ketjes zullen georganiseerd worden.

De Ketjes Club is een onderdeel van voetbalclub RSC Anderlecht en richt zich tot spelertjes en supporters tussen 4 en 12 jaar. Geen van de verzamelde gegevens worden geen gedeeld met externe partijen of partners van RSC Anderlecht.