Gault & Millau roept J&M Catering uit tot ‘Creative Event Caterer of the Year 2019’!

Daarboven werd J&M Catering deze week ook voor de 8e keer op rij door Experience Magazine gekroond werd tot beste eventcateraar. Dubbel feest dus!

Voor onze trouwe B2B klanten komt dit zeker niet als een verrassing. Cateraar J&M levert elke keer thuiswedstrijd weer gastronomische topkwaliteit in onze verschillende restaurants. Van Saint-Guidon, Bouwlounge, Chefs Table tot Parc Cuisine en Park Cosmopolitan, match na match zetten ze zich vol passie en inventiviteit in om u steeds weer een unieke beleving te garanderen.
 
"Deze onderscheiding is het logische gevolg van het vakmanschap en drive van J&M Catering. Wij kijken er naar uit om samen verder te bouwen aan dit succesverhaal", aldus Karel Van Eetvelt, CEO RSC Anderlecht.

Ook voor J&M Catering bracht de corona crisis de nodige uitdagingen met zich mee en werd er opnieuw beroep gedaan op hun creativiteit. Ondertussen hebben ze bewezen dat gezelligheid en veiligheid hand in hand kunnen gaan. We hopen jullie dus snel opnieuw te kunnen ontvangen eens de Corona-maatregelen opnieuw versoepelen.

Lees verder

KV Kortrijk in de kwartfinales. Le prochain tour de la Coupe sera disputé à domicile. 🟣⚪