Corporate Boxes

39 Corporate Boxes

  • 31 Corporate Boxes van 10 personen
  • 8 Corporate Boxes van 12 personen

Loges

Onze loges zijn het ideale middel om een voetbalwedstrijd in exclusieve omstandigheden te beleven. U ontvangt uw gasten in uw eigen ruimte, door u ingericht naar de wensen van uw bedrijf. Bij inschrijving voor de cateringformule kan u vanaf 1,5 uur voor de wedstrijd genieten van het aperitief met een all-in forfaitformule waarbij het diner aan uw tafel wordt opgediend. Na de wedstrijd hebt u nog rustig de tijd om na te genieten in uw loge of in één van de bars. De inrichting is eenvoudig gehouden zodat u deze volgens de normen van uw bedrijf kan aanpassen. Elke loge beschikt over een eigen koelkast en vestiaire, alsook over een TV waarop u de wedstrijdfases kan herbekijken en bijkomende info kan vinden. Indien u de top wilt, dan kennen de loges van RSC Anderlecht hun gelijke niet.

Alle administratie aangaande de tickets gebeurt online via corporateclub.be

Catering

U wordt verwacht bij het VIP-onthaal aan de hoofdingang ongeveer twee uur voor de wedstrijd. Royal Sporting Club Anderlecht werkt sinds het seizoen 2009-2010 samen met de vermaarde “Traiteur Léonard” voor de catering. Het menu wordt u minstens twee weken voor de wedstrijd toegestuurd, waarop u kan inschrijven per match. Er wordt gewerkt via een all-in formule waarbij de dranken zijn inbegrepen van zodra u aankomt tot één uur na de wedstrijd. Alle maaltijden worden in uw loge opgediend.

Alle nuttige informatie met betrekking tot data van de wedstrijden, planning van de avond, toegangskaarten,... wordt permanent geactualiseerd op corporateclub.be

  Tribune Resto corporate (T2)
Table service
Resto prestige (T3)
Table service
Resto congress (T4)
Buffet
Club of the future (T1)
Open bar & snacks
Saint-Guidon (T1)
Gastronomic
Indoor business seats T2/T4 OuiOptioneel OuiOptioneel OuiOptioneel Non OuiOptioneel
Open business seats T3 Non OuiOptioneel OuiOptioneel Non OuiOptioneel
Outdoor VIP seats T1 Non Non Non OuiIncluded OuiOptioneel
Corporate VIP Loges
T1
Private catering service
Optioneel