RSCA Retro: 0-4-overwinning op kampioen Standard (2010)

In januari 2010 ging Paars-Wit op speeldag 22 op bezoek bij Standard, dat toen titelverdediger in de Jupiler Pro League was. Het werd er toen liefst 0-4.

Eerder op het seizoen was de wedstrijd in de heenronde op Anderlechtse bodem nog op 1-1 geëindigd. Guillaume Gillet wiste er de openingstreffer van Dieumerci Mbokani, toen aan de slag bij Standard, nog voor de rust uit. In de terugronde kwam er echter wel een duidelijke winnaar uit de bus. Jonathan Legear opende al na acht minuten spelen de score voor Paars-Wit, vroeg in de tweede helft verdubbelde Romelu Lukaku die voorsprong. In de slotfase zorgden twee Luikse owngoals (Traore en Mangala waren de pechvogels van dienst) nog voor de 0-4-einduitslag.