Uitgeleende spelers: Geen zege voor Paars-Witte huurlingen

RSCA won zaterdag met 2-3 van SV Zulte Waregem, maar voor de paars-witte huurlingen was het een minder leuk weekend. Enkel Trezeguet (1-1 tegen de voorlaatste) verloor niet, alle andere huurspelers bleven puntenloos achter.

Trezeguet raakte met Kasimpasa niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen het als voorlaatste geklasseerde Osmanlispor op de 24ste speeldag van de Turkse Süper Lig. De Egyptenaar speelde de volledige wedstrijd.

Stéphane Badji miste met Kayserispor een kans om dichter bij de top vier te sluipen na een 1-0-nederlaag op bezoek bij Bursaspor. Badji maakte de negentig minuten vol centraal op het middenveld.

Wout Faes slikte met Excelsior een 1-2-nederlaag in eigen huis tegen AZ Alkmaar. Faes werd in het slot van de wedstrijd nog naar de kant gehaald voor een extra aanvaller, maar dat mocht niet meer baten voor de Rotterdammers.

Jorn Vancamp ging met Roda JC met 0-3-cijfers onderuit tegen Heracles Almelo. De jonge aanvaller maakte de wedstrijd vol, maar slaagde er niet in om zijn vijfde competitiedoelpunt te scoren.

Davy Roef en Isaac Kiese Thelin moesten met Waasland-Beveren het onderspit delven tegen KRC Genk (0-1). Roef werd geklopt door een kopbal van Colley, aan de overzijde kwam Kiese Thelin niet tot scoren.

Idrissa Doumbia en Aaron Leya Iseka kwamen met SV Zulte Waregem in actie tegen Paars-Wit. Beiden startten aan de partij, maar Doumbia werd tijdens de rust gewisseld.