Uitgeleende spelers: Doelpunten voor Vancamp en Kiese Thelin

Elke week volgen we de prestaties van onze uitgeleende spelers op. Elke week volgen we de prestaties van onze uitgeleende spelers op. Afgelopen weekend deden Jorn Vancamp (Roda JC) en Isaac Kiese Thelin (Waasland-Beveren) de netten trillen, terwijl Trezeguet (Kasimpasa) leider Galatasaray wist te kloppen.

Trezeguet en Kasimpasa boekten in de Turkse Süper Lig een 2-1-thuisoverwinning tegen Galatasaray, dat zo zijn leidersplaats verloor. De Egyptenaar werd in het slot van de blessuretijd nog naar de kant gehaald.

Stéphane Badji en Kayserispor liepen tegen een late 2-1-nederlaag aan op het veld van Antalyaspor. Badji maakte de wedstrijd vol, maar kon het puntenverlies dus niet helpen afwenden.

Jorn Vancamp bleef ondanks een 1-4-nederlaag tegen FC Utrecht zijn goede vorm bevestigen bij Roda JC. De jonge aanvaller mocht het slotkwartier komen volmaken, en scoorde daarin de eerredder voor de thuisploeg. Voor Vancamp was het zijn vierde doelpunt in vijf wedstrijden.

Wout Faes lijkt bij Excelsior zijn basisplaats veroverd te hebben, tegen Vitesse stond de centrale verdediger voor de vierde speeldag op rij aan de aftrap. Ondanks een vroeg openingsdoelpunt won Excelsior de wedstrijd met 1-2.

Davy Roef en Isaac Kiese Thelin speelden met Waasland-Beveren 2-2 gelijk op het veld van Excel Moeskroen. In de blessuretijd van de eerste helft zorgde Kiese Thelin met een kopbal voor de 1-1, de Zweedse spits blijft zo topschutter in de competitie met 15 treffers achter zijn naam.

Aaron Leya Iseka en Idrissa Doumbia bogen tegen rode lantaarn KAS Eupen een 0-2-achterstand om in een 3-2-zege. Doumbia startte en maakte de wedstrijd vol, Leya Iseka kwam niet van de bank.