Uitgeleende spelers: Vancamp, Thelin en Trezeguet treffen opnieuw raak

Elke week volgen we de prestaties van onze uitgeleende kernspelers op. Afgelopen weekend trokken Trezeguet, Isaac Kiese Thelin en Jorn Vancamp hun goede lijn van vorige week duidelijk door, zij kwamen opnieuw tot scoren bij hun respectievelijke clubs.

Trezeguet trok zijn goede prestaties van vorig weekend door tegen Akhisarspor. De Egyptenaar maakte de wedstrijd vol als rechtsbuiten en scoorde twee keer. Die prestatie leverde Kasimpasa meteen drie extra punten op in de Turkse Süper Lig, 2-0-werd ook de eindstand.

Stéphane Badji en Kayserispor wonnen dankzij een vroeg strafschopdoelpunt met het kleinste verschil (0-1) op het veld van Osmanlispor. Badji speelde de volledige wedstrijd.

Wout Faes kreeg opnieuw een kans in de basis bij Excelsior. De Rotterdammers speelden in eigen huis 2-2 gelijk tegen FC Utrecht. De centrale verdediger stond 90 minuten tussen de lijnen.

Jorn Vancamp mocht voor de tweede week op rij in de basis starten bij Roda JC, en bedankte voor dat vertrouwen door ook voor de tweede wedstrijd op rij te scoren. De jonge aanvaller scoorde op een knappe manier de 1-1 in het duel tegen AZ. Vancamp werd in Alkmaar net voor het uur gewisseld, de partij eindigde uiteindelijk op 2-2.

Davy Roef en Isaac Kiese Thelin blijven met Waasland-Beveren in de running voor een ticket voor Play-Off I na een 1-2-zege op Antwerp. Roef moest zich net na het kwartier omdraaien nadat Oulare scoorde, maar onder andere dankzij een strafschopdoelpunt van Kiese Thelin draaiden de Waaslanders de scheve situatie om.

Idrissa Doumbia startte bij Zulte Waregem in de basis en hield het met zijn ploegmaats op een 1-1-gelijkspel thuis tegen KV Oostende. Doumbia pakte in de tweede helft een gele kaart, zijn collega-huurling Aaron Leya Iseka bleef de hele wedstrijd op de bank.