Reserven beginnen play-offs met 6 op 6

Deze maandag betwistten de paars-witte reserven hun tweede duel in de play-offs. Na het succes thuis tegen KV Mechelen ging nu ook KAA Gent voor de bijl. Op de grasmat in Oostakker haalden de Brusselaars het met 1-3, waardoor de play-offcampagne ingezet wordt met een 6 op 6.

Paars-Wit opende al snel de score via Nelson Azevedo Janelas, die voor het enige doelpunt uit de eerste helft zorgde. In de tweede periode zorgde Milan Corryn ervoor dat de bezoekende voorsprong verdubbeld werd, maar de thuisploeg sloeg al snel terug met de aansluitingstreffer. Twintig minuten voor tijd zorgde Mohammed Dauda voor de beslissende derde goal voor Paars-Wit. Op die manier staan de reserven na amper twee speeldagen al alleen aan de leiding met het maximum van de punten en kunnen ze met vertrouwen toewerken naar de volgende thuisopdracht, die op maandag 5 februari om 19.30 uur plaatsvindt in het stadion van FCV Dender EH. Tegenstander die dag is KRC Genk.