Overzicht uitgeleende spelers

Trezeguet zat afgelopen weekend zijn tweede schorsingsdag uit in de Turkse Süper Lig en kwam bijgevolg niet in actie tijdens de 2-1-zege van zijn ploeg Kasimpasa tegen Konyaspor.

Stéphane Badji hield met Kayserispor het tweede geplaatste Istanbul Basaksehir op een 1-1-gelijkspel. Badji speelde de hele wedstrijd, maar kreeg na 73 minuten spelen wel een gele kaart voor een overtreding.

Wout Faes mocht eindelijk nog eens in actie komen nadat hij liefst zes speeldagen op rij aan de bank gekluisterd bleef bij Excelsior. Faes deed vorige week al opnieuw wedstrijdritme op bij de beloften, afgelopen zondag speelde hij dan weer 90 minuten tegen competitieleider PSV Eindhoven (1-2-verlies).

Jorn Vancamp kreeg bij Roda JC op bezoek bij Ajax een invalbeurt van net iets meer dan een kwartier, maar de jonge aanvaller kon niet verhinderen dat de Amsterdammers een 5-1-zege lieten optekenen.

Silvère Ganvoula ontbrak voor de tweede keer op rij in de wedstrijdselectie van KV Mechelen, dat afgelopen zaterdag Antwerp op 0-0 hield. De Congolees verloor twee weken terug zijn vader.

Davy Roef en Isaac Kiese Thelin verloren met Waasland-Beveren met 0-2-cijfers van Sporting Charleroi. Kiese Thelin liep al vroeg in de wedstrijd tegen een gele kaart aan, en werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald. Bij de Carolo's moest Dodi Lukebakio verstek geven, hij liep op de vorige speeldag een verstuikte enkel op tegen KV Mechelen.

Idrissa Doumbia en Aaron Leya Iseka, beide in de basis gestart, grepen net naast een stunt op het veld van competitieleider Club Brugge. Leya Iseka opende op het half uur de score, maar in de slotfase gaf Essevee een 1-2-voorsprong weg. Doumbia werd in de slotminuten naar de kant gehaald voor een extra aanvaller, Leya Iseka maakte wel de hele wedstrijd vol. Vorige week speelden de beide heren ook al Europees tegen OGC Nice (3-1-verlies), ook toen werd Doumbia in de slotfase gewisseld voor een spits.