Mooi resultaat tijdens de vriendschappelijke wedstrijd in Oudenaarde

Paars-wit openden al snel de score dankzij Isaac Kiese Thelin, vanaf de linkerflank bediend door de jonge Thierry Lutonda. Na twintig minuten heeft Sidney Sam - momenteel in test – de score verdubbeld op een mooie voorzet van Adrien Trebel. Net voor de rust stuurde Edo Kayembe Adrien Trebel diep, waarna de Franse middenvelder Isaac Kiese Thelin zijn tweede goal van de avond aanbood.

Pieter Gerkens, Isaac Kiese Thelin en Sydney Sam maakten tijdens de rust plaats voor de jongeren Chris Kalulika, Theo Leoni en Halim Timassi. Die laatste toonde zich meteen door een zeer mooi doelpunt te scoren. Kort daarna volgde Adrien Trebel zijn voorbeeld, met een schot in de winkelhaak. Aan het einde van de wedstrijd heeft Anouar Ait El Hadj de eindscore op het bord gezet: 0-6.

RSCA eerste helft: Boeckx, Delcroix, Lissens, Dante, El Kababri, Kayembe, Sam, Gerkens, Kiese Thelin, Trebel & Lutonda

RSCA tweede helft: Boeckx (79’ Vercauteren), Delcroix (63’ Masscho), Lissens, Dante (63’ Guldix), El Kababri, Kayembe (63’ Nkaka), Timassi, Leoni, Kalulika, Trebel (63’ Ait El Hadj) & Lutonda (79’ Dailly)