Laatste jeugdtoernooien zitten erop

Met het Pinksterweekend achter de rug, zitten ook de laatste jeugdtoernooien erop. De U12 eindigden tweede op het Seesing Tournament, terwijl de U11 een derde plaats behaalden op het Jorrit Hendrix U11 Tournament. Op het Seesing Tournament werd Jarne Flies bovendien verkozen tot beste speler van het toernooi!

De U12 trokken afgelopen weekend naar Zieuwent, waar ze naar goede gewoonte deelnamen aan het internationale Seesing Tournament. Ze voetbalden zich knap tot in de finale, waar AC Milan hen opwachtte. Op zaterdag had RSCA de Italianen geklopt met 3-2, maar in de finale draaide het anders uit. De rossoneri wonnen met 1-0. Jarne Flies werd bekroond tot beste speler van het toernooi. Het was van 2015 geleden, met Zeno De Bast, dat die eer nog eens een paars-wit talent te beurt viel. Vorige week op de U13 Cup van Bassevelde liep de beste speler van het toernooi ook in paars-witte rangen: toen speelde Julien Duranville een bijzonder knap toernooi.

Ondertussen speelden de U11 het Jorrit Hendrix Tournament in Panningen. Zij behaalden een mooie derde plaats door af te rekenen met Feyenoord (3-1). Eerder in het toernooi ging ook Ajax voor de paars-witte bijl. De Amsterdammers wonnen uiteindelijk het toernooi.

Het jeugdseizoen zit er nu helemaal op. De eerstvolgende afspraak is de Kick Off van het nieuwe seizoen op maandag 24 juni. Daar worden alle spelers en ouders van U11 tot en met U21 verwacht om het nieuwe seizoen in te luiden.

Read more