Mooie zege van reserves tegen Cercle

Maandagavond wonnen de Reserves van RSC Anderlecht zonder al te veel moeite op bezoek bij Cercle Brugge. Hun voorlaatste wedstrijd van de play-offs eindigde namelijk verdiend op een 0-3 overwinning.

Paars-wit opende snel de score via Hannes Delcroix (op aangeven van Luka Adzic) en Olivier Dhauholou verdubbelde de voorsprong op slag van rust. Nu was Jeremy Doku de assistgever van dienst. Diep in de tweede helft volgde nog een derde doelpunt. Théo Leoni legde in blessuretijd het eindresultaat vast. Een logische zege voor ons tweede elftal, dat volgende week maandag 6 mei een punt zet achter hun seizoen. Om 19u30 ontvangen ze dan Standard in Neerpede. Toegang is zoals gewoonlijk gratis voor onze trouwe abonnees.

Goals : 10’ Hannes Delcroix, 46’ Olivier Dhauholou & 93’ Théo Leoni

RSCA : Rik VERCAUTEREN, Abdoul Karim DANTE, Lucas LISSENS, Thierry LUTONDA (59’ Mardochee NZITA), Théo LEONI, Mohamed BOUCHOUARI (77’ Hotman EL KABABRI), Olivier DHAUHOLOU (72’ Antoine COLASSIN), Sieben DEWAELE, Jeremy DOKU, Hannes DELCROIX & Luka ADZIC (56’ Mathys SURAY)