Doelpuntenkermis bij de Dames

Onze dames versloegen vrijdagavond probleemloos KSK Heist, het werd maar liefst 12-0. Na twintig minuten opende Ella Van Kerkhoven de score met het hoofd, op aangeven van Sarah Wijnants. Wijnants zorgde vervolgens zelf voor de 2-0 na een grote misser van de bezoekende keeper. Op slag van rust maakte Stefania Vatafu er vanop de penaltystip 3-0 van.

Na de pauze brak er vervolgens een doelpuntenfestijn los. Eerst scoorde Ella Van Kerkhoven twee keer, met assists van Britt Vanhamel en Sarah Wijnants. Sarah Wijnants volgde even later het voorbeeld van Van Kerkhoven en lukte ook een hattrick: op enkele minuten tijd scoorde ze twee keer. De score liep verder op na twee own-goals. Ulrike De Frère en Sien Muylaert pikten eveneens een doelpuntje mee, maar het laatste woord was voor Ella Van Kerkhoven die vanavond uiteindelijk vier keer scoorde!

Go Women!

RSCA: Fernandez, Vanhamel, Tison, De Neve, Deloose, Vatafu, De Caigny, Merchiers (73’ Fernandes), Wijnants (79’ Muylaert), Van Kerkhoven & Ouzraoui (46’ De Frère)

Doelpunten: 20’ Ella Van Kerkhoven, 43’ Sarah Wijnants, 45’+1 Stefania Vatafu (pen), 49’ Ella Van Kerkhoven, 58’ Ella Van Kerkhoven, 62’ Sarah Wijnants, 65’ Sarah Wijnants, 68’ own goal, 78’ own goal, 80’ De Frère, 81’ Muylaert & 89’ Ella Van Kerkhoven