Beloften spelen gelijk tegen Lokeren

Maandagavond moest ons tweede elftal in Neerpede genoegen nemen met een gelijkspel tegen Sporting Lokeren. Paars-wit kreeg de beste kansen in de eerste helft van deze competitiewedstrijd, maar de 0-0 bleef op het bord.

We kregen hetzelfde spelbeeld in de tweede helft: de thuisploeg deelde de lakens uit. De voorsprong kon dan ook niet uitblijven. Sieben Dewaele brak de ban. Twee keer trof paars-wit vervolgens het kader, maar een tweede doelpunt bleef uit. En dat brak RSCA zuur op, want helemaal op het einde scoorde Lokeren uit hun enige kans van de wedstrijd: 1-1 eindstand.

RSCA: Moutha-Sebtaoui, El Kababri, Dante, Lutonda, Verschaeren (74’ Leoni), Dhauholou (71’ Suray), Dewaele, Sambi Lokonga, Guldix, Abazaj (74’ Colassin) & Kayembe