RSCA wint oefenmatch bij Willem II

RSCA trok vandaag naar het Koning Willem II Stadion in Tilburg voor een oefenpot tegen het Nederlandse Willem II. Voor paars-wit kwamen heel wat jonge jongens in actie. Dante, Dauda, Kayembe en Sambi Lokonga stonden allen aan de aftrap tegen het nummer 11 uit de Eredivisie. Afgelopen zondag speelde de thuisploeg, met ook heel wat andere gezichten vandaag, op eigen veld 1-1 gelijk tegen Feyenoord.

Na zo’n twintig minuten kwam RSCA op voorsprong: Sven Kums met de corner, Pieter Gerkens met de afwerking. In de tweede helft heel wat wissels. Onder meer Olivier Dhauholou maakte zijn opwachting. In het slot van de wedstrijd nam hij de 0-2 voor zijn rekening.

Volgende spelers maakten de verplaatsing naar Tilburg: Boy DE JONG, Dennis APPIAH, Zakaria BAKKALI, Abdoul DANTE, Mohammed DAUDA, Pieter GERKENS, Edo KAYEMBE, Sven KUMS, James LAWRENCE, Andy NAJAR & Albert SAMBI LOKONGA // Ilias MOUTHA-SEBTAOUI*, Sieben DEWAELE*, Olivier DHAUHOLOU*, Jeremy DOKU*, Hotman EL KABABRI*, Mardochee NZITA*, Kilian SARDELLA* & Mathis SURAY*.